Simar - 26.07-28.07.2011. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 26.07-28.07.2011.

By  | 

capture-20121220-142605

26.07.2011.

Roli pokriva lice velom.Premove snaje,strina i Cherry ulaze u sobu.Uma pita zasto je prekrila lice velom.Svi zapitkuju nesto,a Cherry upita zasto ona ne govori.Rajo govori da je u njihovom gradu obicaj da mlada ne sme da prica na dan vencanja sa tazbinom dok se brak ne sklopi.Snaje,strina i Cherry odlaze.
Simar popunjava prijavu.Place i razmislja kako li je stanje kod kuce.Ichki joj govori da ona uskoro dolazi na red.
Premov stric kaze da je od osam casova pomracenje i moze imati los uticaj na bracni zivot.Staramajka mu govori da nadje povoljan termin pre pomracenja.On odgovara da je sedam sati povoljan trenutak.Jamna govori Meeni da dovede Simar.
Meena odlazi kod Simar (Roli) i one silaze dole.Na audiciji govore da je Simar sledeca na redu.Simar razmislja da ce se ona vratiti do 7:15h.
Meena dovodi Roli pokrivenu velom i svi zadivljeno gledaju u nju.Uma govori da joj Simar deluje nize nego inace.Pari odgovara da je to zato sto ne nosi visoke potpetice.Rajo sapuce Roli da se popne na prste,sto ona i uradi.U daljem hodanju se saplete,ali uspe ubrzo da se uspravi,pa nastavi da hoda ka Premu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


27.07.2011.

Rajo zove Ichki i govori mu da je ceremonija za brak pocela,te da moraju hitno da se vrate kuci.Ichki se pretvara da nista ne cuje i prekida vezu.Nakon toga,spiker poziva Simar na scenu.Ichki joj govori da bude najbolja.Ona govori da nema potrebe da bude najbolja,zato sto posle ovog,ona prekida sve veze sa igrom.
Nakon pleas,Rajo uspeva da obavesti Simar da ceremonija vencanja uskoro pocinje.Simar krece ka kuci,ali se auto kojim se vozila pokvari.Simar pita vozaca koliko dugo ce trebati da popravi auto,on odgovara 15 minuta.Simar se seca sta joj je Rajo rekla i shvata da nema toliko vremena…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *