Kuši priznaje da radi za Đuvalu!

Indijske Serije

Simar – 26. i 28.04.2014. – Kuši priznaje da radi za Đuvalu!

By  | 
Simar, Staramajka i Roli

Simar, Staramajka i Roli

26.04.2014.

Kuši se krije da je Roli ne vidi kod Đuvale i uspeva u tome.
Đanvi obaveštava Sudžatu da će učestvovati u šou programu “Snaja br. 1”. Svi su šokirani, ali kad im Đanvi objasni da mora to učiniti kako bi osvojila tetkino srce, svi je podrže.
Kuši ispituje Karunu o vlasničkim papirima kuće Baradvajevih.
Šou u kome učestvuju Đanvi i Bakti počinje, pa obe porodice gledaju TV.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


28.04.2014.

Kada se u šou programu kao kandidatkinje pojave i Uma i Pari, svi se zabezeknu. Međutim, Staramajka objasni svima da im je ona dala dozvolu. Voditelj govori devojkama da će im dati određenu sumu novca da kupe stvari za kuću. Imaju 28h da to obave. Ona koja potroši najmanje novca prolazi dalje, a ona koja potroši najviše biće eliminisana. Videće se za 48h. Roli hvali Pari da je mudra, misli da će ona pobediti.
Simar je sigurna da iza svega stoji Kuši.
Kuši uzima Staramajkine ključeve dok ova spava.
Simar zove Kinđal i pita je zašto je napustila kuću. Ova joj odgovori da može samo reći da ljudi nisu onakvi kakvim se predstavljaju. Ne sme mnogo da priča jer je pod prismotrom. Roli i Simar se pitaju o kome priča.
Kuši otključava sef i nalazi papire od kuće u njemu. Srećna je. Međutim, iznenada se upali svetlo i Kuši ugleda Simar pred sobom. Simar joj uzima i papire i ključeve. Tu su i Roli, Prem i Sid. Simar pita Kuši otkud joj ključevi. Sid je pita zašto je ukrala te papire. Prem joj zapreti da će zvati policiju ako im ne kaže. Kuši se pravda. Roli kaže da odavno sumnjaju na nju. Simar je pita šta je sve ispletkarila. Kuši se brani da zna da je Kinđal sve to njima ispričala, ali ona je nedužna.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site