Simar – 27.06.2014. – Kartik stiže kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 27.06.2014. – Kartik stiže kući!

By  | 

Simar – 27.06.2014. – Kartik stiže kući!

Simar – 27.06.2014. – Kartik stiže kući!

Prevela čitateljka Lejla. 🙂

Neko plaši Simar i smije se. Ona se okrene i ugleda Kartika, Vikrantovog brata.

Savita dolazi i kaže Kartiku postao si doktor ali još uvijek si dete. Ko plaši vlastitu snahu. On  kaže odnos devera i snahe je zasnovan na zabavi. Vikrant pita kako si i kako ide posao. On kaže sve je uredu. Savuta kaže dotakni snahina stopala zbog blagoslova. On kaže nije to u mom stilu.  Simar kaže dosta nemoraš dotaći moja stopala. Mi smo prijatelji. Kartik kaže izvini što sam te prepao. ovo sam planirao zbog Sanđu. On mi je rekla preko telefona da je njena mama jaka. Kladio sam se da ću prepasti njegu mamu. On kaže ja sam tvoj obožavatelj takođe.  Htio sam te vidjeti toliko da sam pacijenta ostavio da čeka na telefonu.  Savita kaže nisi čak došao ni na njihovu godišnjicu.  On kaže da je bio hitan slučaj, inače bi došao.

On kaže Saviti jesi li došla u Delhi da me vidiš?  Savita kaže možeš se prebaciti ovdje. On kaže kako mogu prebaciti svoju bolnicu.  NIsmo čak ni razgovarali s bratom poslije vjenčanja.  Savita kaže nisam ih mogla vidjeti zbog svoje ljutnje. Kartikh kaže zaboravimo to.

Staramajka pita Kuši kako ti je sin sad? Ona kaže on je sad bolje. Surbi kaže napravila sam halvu sa vas.  Staramajka kaže sretna sam što smo ponovo sretni. Ovo je sve zbog toga što je Prem odlučio da ide dalje u svom životu.  Mano kaže trebamo organizovati vjenčanje što je prije moguće. Pari kaže mama hoće isto to. Staramajka kaže uredu onda pozovi pandita Sudžata. Pitaj ga da nam da dobar datum.

Sid pita Roli da doda parathu. Ona ne sluša. On je dodirne. Roli je zbunjena. Sid se misli znam da si rastrojena jer nemožeš vidjeti nikoga na Simarinom mjestu. Ali moraš razumjeti da je ovo veoma važno za Prema i porodicu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno