Simar – 28.06.2014. – Kartikov čovek juri Roli!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 28.06.2014. – Kartikov čovek juri Roli!

By  | 

Simar – 28.06.2014. – Kartikov čovek juri Roli!

Simar – 28.06.2014. – Kartikov čovek juri Roli!

Prevela čitateljka Lejla. 🙂

Roli i  Aditi su ispred kuće. Vrata su zaključana. Aditi kaže bila sam ovdje prije. Postoji ulaz iz dvorišta. Idemo vidjeti možemo li ući odande. One ugledaju prozor Aditi kaže možemo probati odavde. Roli štapom razbija prozor. One ulaze.  Neki momak ih ugleda i zove Kartika. Kartik mu kaže rekao sam ti da ne zoveš osim ako nije hitno. Momak govori neko je ušao u kuću. Kartik je sa Simar i ostalom porodicom.  On kaže drži oko na pacijentu i daj mu anesteziju. Javljaj mi vijest svaki minut.  Simar kaže jesi li ti CID ili doktor. On kaže moramo ih držati na oku. Dakle od danas mi se hrana sviđa On kaže hrana je ukusna.  Sad znam zašto Baa (Savita) nikad nije došla u Delhi.  Savita kaže ona je sunce ovdje.  Sanđu kaže moja mama je najbolja.

Roli i Aditi su u kući. Prašina je posvuda. One gledaju okolo. Roli kaže ovdje je puno prašine. Neznam od kad je ova kuća zatvorena.  Aditi kaže pogledaj tamo a ja ću pogledati sa strane. Aditi ugleda stepenice. Ona se penje uz stepenice dok Roli pretresa druge stvari. Iznenada, ona čuje Aditi kako vrišti. Ona ide gore i pita šta se desilo. Aditi kaže dobro sam. Uzimala sam kofer i nisam mogla održati ravnotežu. One pronalaze dnevnik. Aditi kaže Sunnaina je pisala dnevnik. Roli kaže ovo nam može dati trag o njenoj smrti. One osjećaju da neko dolazi. One idu dole.  Aditi kaže trebamo ići različitim putevima.  Ti idi s ovog prozora ja ću s vrata.

Roli izlazi van. Čovjek dolazi i uhvati je za ruku. On kaže gdje ideš. Roli bježi. On je prati. Roli počinje trčati. Ona se sakrije iza nekog žbunja. Roli kaže to znači da postoji nešto što on zna o njenoj smrti i ne želi da i saznamo. On ne smije dobiti ovaj dnevnik. On će nam pomoći da saznamo istinu. Ja ću ga sakriti u štand s knjigama. Ona ide do štanda i krije dnevnik. Čovjek traži Roli posvuda. Ona se sakrila iza štanda s knjigama. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno