Simar – 28.06.2014. – Kartikov čovek juri Roli!

Indijske Serije

Simar – 28.06.2014. – Kartikov čovek juri Roli!

By  | 

capture-20140706-192356

Roli zove Aditi i pita da li je uredu. Ona kaže da. Roli govori da je sakrila dnevnik. Ona se vraća kući (Bharadwaj). Sid dolazi i pita šta radiš napolju. Zašto izgledaš tako napeto. Da li je sve uredu.  Roli kaže sve je uredu. ona kaže krenula sam nešto da kupim i sjetila sam se da vrijeme za Anđelin obrok. Oni ulaze unutra. Čovjek ju je pratio do tamo i ostao da stoji ispred.

Anđeli je u svojoj sobi i kaže  mama nisam nikome rekla da sam te srela. Znam da ćeš doći uskoro. Prem i Surbi dolaze i smeše se pogledajući u nju.

Prem postane tužan. Surbi kaže ja ću se postarati za Anđeli. Ona ide do Anđeli i kaže jest ćemo zajedno. Anđeli kaže ne. Prem kaže Anđeli nemoj se tako ponašati.  Tetka Surbi je kao tvoja mama. Anđeli ona je moja mama i pokazuje na Simar-inu sliku. Niko drugi ne može biti moja mama.

Sanđu kaže laku noć Simar. Kartik kaže ona će spavati samnom i slušati moje priče.  Simar kaže ona će te mučiti. On kaže ti se brini za brata a ja ću nju čuvati. SImar kaže ustvari ona ne može spavati bez mene. Ona neće spavati niti će tebe pustiti da spavaš. Sanđu kaže bit ću dobra djevojčica, ti idi. Laku noć.

Simar se pita šta ako Kartik ugleda nju kako ide u drugu sobu. Ona kaže sad moram ići u Vikrant-ovu sobu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site