Simar i Roli se suprotstavljaju Đuvali!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 29.04.2014. – Simar i Roli se suprotstavljaju Đuvali!

By  | 
Kuši

Kuši

Kuši kaže Simar da neće ništa moći da urade Đuvali, može sve da ih ućutka, jako je moćna. Simar kaže da je to razlog sve korupcije. Roli doda da neko mora započeti borbu. Sid kaže da će to oni uraditi i poslati je na mesto koje zaslužuje.

Đuvala radi puju. Kaže Birjuu da ljudi moraju glasati samo za nju. Kad dobije na izborima radiće šta god poželi. Zabava povodom otvaranja kancelarije mora biti spremna. Otvori vrata sinovljeve sobe, žali što on ne može da pođe s njom. Birju joj kaže da ga mogu povesti ako želi, ali ona odbija, to ne bi bilo dobro.

Tetka hrabri Bakti da će vrlo lako pobediti, njeni blagoslovi su uz nju. Đanvi zove Sudžatu, kaže joj da ne zna kako da kupi stvari po niskim cenama. Sudžata kaže da će joj ona reći. Pari kaže Sudžati da je to varanje i Đanvi to čuje. Slaže se s tim, zaboravila je to, snaćiće se sama. Tetka joj govori da posustaje već na prvom koraku. Odlazi. Bakti se pretvara da saoseća sa Đanvi i kaže joj da ne brine, ona će joj pomoći koliko god bude mogla. Ako želi, odmah će odustati od tog takmičenja. Đanvi odgvoori da želi da osvoji tetkino srce, ali ne varanjem. Neka ona radi onako kako želi, neka ne brine za nju. Bakti kaže da će biti kako ona hoće, ali, neka zna da je pristala na takmičenje samo zbog tetkinog insistiranja. Tu je da joj pomogne kad treba. Obe počnu da prave spisak za kupovinu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno