U iluziji,Prem i žena iz bisera se venčaju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 29.04.2016. – U iluziji,Prem i žena iz bisera se venčaju!

By  | 

page

U iluziji,Prem i žena iz bisera se venčaju!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Simar: “Udjite unutra, i uradimo molitvu pre nego sto pocnemo.” Zena iz bisera, u Chandinom stilu, ulazi unutra i kaze im da su ispali tako glupi jer su joj poverovali.
Doda da je ona prevarantkinja, pokaze im papir. Svi su zapanjeni. Uma se zahvali Bogu. Simar: “To nisam ja, ova zena je lazov.” Chanda: “Ako ja lazem, onda im pokazi novine/papire.” Uma: “Protracila je nase vreme.” Simar u sebi: “Moram ih zaustaviti, ali kako?” Pari joj kaze da ih pusti da idu. Simar oslovi Djanvi, a Djanvi izadje napolje sa Sudzatom. Djanvi kaze da je ona u pravu, i da je ona mamina rodjaka. Uma je upita kako ona poznaje nju (Simar). Sudzata veli da ju je Simar iz bolnice. Sudzata doda: “Rekla sam Djanvi kako ste isplanirali da me ubijete.” Uma: “Mi ne mozemo to uraditi.” Sudzata: “Nemoj vise lagati.” Simar upita Chandu sta se sada dogodilo. Doda: “Igrala sam tvoju igru. Trazila si od mene da povratim svoju porodicu nazad. Ali, i ti moras ispuniti tvoje obecanje.” Zena iz bisera joj veli da joj nece dopustiti da uspe. Simar kaze da su oni njena porodica, i da su oni u njihovoj kuci. Doda da je njihova kuca blagoslovena. Sudzata: “Sada odlucite, hocete li poverovati ovoj zeni ili nama.” Satu: “Uradicemo kako vi budete trazili.” Simar im kaze da onda dodju u hram. Oni svi dodju u hram. Simar podigne sindur, Andjeli je prepozna i nazove je mamom. Pari se pita sta je to obukla. Uma oslovi Simar i Sudzatu, zbunjena je… Pita ih sta se dogodilo. Simar im sve isprica. Oni su zbunjeni. Pari je upita sta to govori, doda da oni to ne bi uradili. Sudzata govori da nije ljuta, to nije bila njihova greska.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno