Simar pronalazi plavi cvet!

Indijske Serije

Simar – 30.03.2016. – Simar pronalazi plavi cvet!

By  | 

capture-20160331-150417

Simar pronalazi plavi cvet!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Đavo odvodi Roli sa sobom. Mala nevesta kaže da je jedini način da se sačuva Roli, da se donese plavi cvet sa drveta u šumi. Baba kaže da taj cvet može doneti samo neko ko ima krvnu vezu sa Roli. Sid kaže da se ne slaže sa tim. Kaže da je njegova veza sa Roli, više nego krvna. Sid pobesnelo ode. Staramajka: “On je zaista zabrinut, ostavite ga neko vreme samog.” Simar: “Verujte mi, neću dozvoliti da se išta dogodi Roli.” Baba: “Nemamo mnogo vremena. Trebamo doneti taj cvet u roku jednog sata. On će pokušati da ti odvuče pažnju, ali ti moraš ostati čvrsta.” Đavo čita svoju mantru. Roli je vezana za stub, Đavo se smeje i kaže: “Dođi, dobro došao/došla si.” Neki glas veli: “Trebaće ti druga zla sila koja je trenutno u Baradvađ kući, i koja je Simarin neprijatelj, poput tebe.” Đavo ustane. Đavo upita Roli ko je ta zla sila koja je u njenoj kući. Roli mu govori da ne troši vreme, neće mu reći. Neka je ubije, inače će se pokajati. On je davi, i kaže da ako bi želeo da je ubije, ne bi imao potrebe da je dovede tu. Doda da je ona (Roli) poslednji put dodirnula dragulj, i kako bi dobio te moći, biće mu potrebna. Postoji neko ko bi sve uradio za nju. Svi se mole za Simar. Simar trči po šumi svuda, tražeći cvet. Ona se saplete i padne. Prokomentariše da je ostala nekoliko sati. Mora stići kući sa tim cvetom. Đavo se nađe sa Sidom. On upita: “Ko je bio Simarin neprijatelj pre mene? Reci mi, ovo je tvoja poslednja šansa. Kakva je to zla sila u vašoj kući?” Sid: “Patali? Njen idol je u našoj kući.” Đavo se smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  20 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site