Porodica saznaje istinu o Đuvali!

Indijske Serije

Simar – 30.04.2014. – Porodica saznaje istinu o Đuvali!

By  | 
Roli

Roli

 

Đuvala (Juvala) govori Birjuu da je Kuši sve ispričala Baradvajevima.

Simar kaže Kuši da joj se ništa neće desiti, samo neka im pruži neki dokaz. Kuši pita kako da dođe do njega. Đuvala zove Kuši, kaže joj nešto i ova je šokirana. Roli joj uzme telefon i poruči Đuvali da se oni ne boje njenih upozorenja. Đuvala joj kaže da će Kuši umreti u narednih 48h. Roli to prenese ostalima. Kuši je sada sigurna da je niko ne može spasiti. Simar je ubeđuje da joj se ništa neće desiti. Kuši ih krivi da će biti odgovorni za njenu smrt. Prem se pita da li da kažu celoj porodici šta se dešava. Kuši zove Birjua ali joj on prekine poziv. Kuši se pita da li da ide kod Đuvale i izvini joj se, ali pomisli da bi ova mogla tamo da je ubije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roli i Simar pričaju porodici šta se dešava. Mano pita zašto bi ih bilo briga za Kuši, ali Karuna je zabrinuta. Staramajka kaže da moraju pomoći Kuši. Rađindar (Rajindar) tera Sida da pozove policiju.

Uma i Pari dolaze sa kupljenim stvarima. Iznenade se kad ugledaju inspektora. Simar tera Kuši da ispriča sve inspektoru. Inspektor im kaže da ne mogu podneti krivičnu prijavu protiv Đuvale. Roli mu kaže da je Đuvala pretila Kuši da će je ubiti. Inspektor kaže da može da joj da obezbeđenje. Počeće sa istragom. Odlazi. Ispred kuće Baradvajevih pozove Đuvalu i javi joj da neće biti podignuta nikakva prijava protiv nje. Simar ga čuje i prenese porodici da policija nije uz njih, već uz Đuvalu. Kuši kaže da je tačno znala, pita šta će se desiti. Simar joj obećava da će je oni zaštititi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site