Simar – 30.06.2014. – Roli i Aditi čitaju Sunainin dnevnik!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Simar – 30.06.2014. – Roli i Aditi čitaju Sunainin dnevnik!

By  | 

Simar – 30.06.2014. – Roli i Aditi čitaju Sunainin dnevnik!

Simar – 30.06.2014. – Roli i Aditi čitaju Sunainin dnevnik!

Sid kaže Roli da je ona (Aditi) prekinula vezu kad je čula njegov glas i pita je ko je ona. Roli ga slaže da je to njena školska drugarica.

Vikrant odlazi da spava u biblioteku u koju se ulazi kroz njihovu sobu.

Roli uzima dnevnik sa mesta na kom ga je sakrila i odlazi. Međutim, čovek koji je prati ugleda dnevnik u njenim rukama i odluči da obavesti Kartika o tome. Ali, Sanđu se javi i Simar joj uzme telefon i čovek kaže „taj dnevnik…“, ali zatim prekine vezu jer začuje Simarin glas. Simar ispriča to Kartiku i on slaže da se sigurno radi o dnevniku u kom on piše detalje o svim njegovim pacijentima. Nakon što ona ode, Kartak nazove čoveka i ovaj mu kaže da ona ima dnevnik. Kartik mu kaže da dobije taj dnevnik jer možda sadrži nešto o Sunaininoj smrti.

Roli lista dnevnik i kaže da nema ništa u njemu, sve stranice su prazne. Aditi joj kaže da se opusti i da joj vodu. Voda padne na stranicu i mastilo postaje vidljivo. Roli kaže da je to bilo nevidljivo pero, ne pokazuje kad pišeš već kad voda padne na to.

U Bharadwaj kući, pandit je tu da odredi datum za venčanje Surbi i Prema. Staramajka mu kaže da sačeka jer Roli nema a ona ima ključeve. Pandit kaže da žuri na puju.

Aditi kaže da je Sunaina bila stidljiva i ni sa kim nije delila svoja osećanja, možda je zato pisala nevidljivim mastilom.

Ona počne da čita dnevnik: “Došla sam iz Amerike zbog dogovora oko imovine. Srela sam advokata Vikranta koji je rešio moj slučaj. On je osvojio moje srce, venčali smo se i veoma smo zaljubljeni. Uvek sam sanjala da pomažem siromašnim ljudima pa mi je on pomogao u otvaranju NGO (nevladine organizacije). Konačno smo blagosloveni sa devojčicom (bebom). Vikrant je rekao svojoj majci i ona nam je rekla da se vratimo u Ahmedabad. U svemu tome nisam mogla dati vreme mojoj NGO. To mesto postaje pakao za siromašne ljude. U bolnici u koju ih šaljem rade nešto pogrešno. Pre nego što odem u Ahmedabad, želim to da saznam.” Ništa više nije napisala…

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno