Simar (2030. ep.) - Avni i Hema koriste Piyusha za svoje planove

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2030. ep.) 29.01.2018. – Avni i Hema koriste Piyusha za svoje planove!

By  | 

Staramajka pita Pari da donese čaj i doručak. Simar povuče Hemu na stranu i govori da je Piyush sada vezan za Avni. Da li mu Avni može dati lijek? Hema veli da može da ih razumije i kaže Avni da da lijek Piyushu. Avni razmišlja kako mora raditi sve što Hema kaže. Pita Piyusha može li nešto reći, neka uzme lijek i pita kako će se osjećati ako ona ostane tu, u njegovoj kući. Oni veli da će biti jako srećan. Avni ga laže da Simar ne želi da budu zajedno i želi da ona ode. Piyush potvrdi. Avni veli da ima ideju. Piyush govori da i on ima ideju. Avni ga pita da sjedne i misli kako je uradila šta će Hema rekla, sad je sve u Piyushovim rukama.
Sanđana misli o svom pobačaju. Bairavi dovodi tantrika i pita ga da skine uroke sa nje. Tantrik pita Sanđanu da stane i čita neku mantru. Sanđana ga istruče i tjera. On veli da je poludila, ima duha u sebi. Bairavi je grdi, ona izgleda ne želi postati majka, ubila je svoju bebu. Sanđana se naljuti i gurne je. Bairavi padne, Samir dolazi i uhvati i ljutito gleda u Sanđanu.
Avni govori Hemi da je uradila kako je rekla. Izlaze napolje. Avni govori Hemi da ih Piyush izluđuje. Upravo tada vide kako Piyush sjedi na ivici balkona i prijeti da će skočiti. Svi se okupe tu. Piyush nazive Simar lošom tetom, neka obeća da će Avni ostati sa njim inače će skočiti. Simar pita Prema da uradi nešto. Avni kaže Piyushu da siđe inače će otići. Piyush silazi i govori da je obećala da neće ići. Avni ga pita da to ne radi ponovo. On veli da je glumio. Piyush i Avni se igraju. Hema misli kako su se složili da ostanu tu. Pari vidi kako Hema signalizira Avni i pomisli da nisu dobre osobe.
Najava: Piyush u ostavi ugleda svoju i Roshninu slike, prisjeti se kako je Roshni upucana i vikne njeno ime.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno