Simar radi u hotelu u Hong Kongu!

Indijske Serije

Simar (999.ep.) 13.10.2014. – Simar radi u hotelu u Hong Kongu!

By  | 

1lkhglkjh

Staramajka hladno poželi Premu i Surbi srećan put. Surbi zamoli Pari da se stara o Anđeli (kao da joj to nije rekla jedno 1 000 purta… – prim.prev.). Ima običaj da se otkrije dok spava. Pari odgovori da zna, brinuće o njoj, a ona neka brine o Premu. Prem i Surbi pogledaju Sida i Roli i odu bez pozdrava. Na vratima zastanu i još jednom pogledaju porodicu. Sid ode kod Staramajke, kaže joj da i on ide na put zbog bitnog posla. Traži joj blagoslov i spusti glavu da ga dotakne po glavi. Međutim, Staramajka samo sklopi ruke i i njemu poželi srećan put, kao što je i Premu i Surbi. Sid uzme blagoslov od Mano, žao mu je. Povuče se. Pozdravi se s ostalima. Roli mu poželi sreću. On ode.
Mano pita Staramajku zašto kažnjava sama sebe. Moli je da prestane da se ljuti. Ova joj odgovori da će prestati samo kad svi ponovo postanu ujedinjeni, ali izgleda da je to sada nemoguće. Roli stoji i sluša. Starmajka doda kako se, kad pomisli na Simar, u njenom srcu javi nada da će sve biti kao nekada. Ne zna kako, ali ima vere u Boga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbi i Prem stižu u Hong Kong, na aerodromu su. Surbi se saplete i zamalo padne, ali je Prem zadrži. Uhvati je za ramena. Ona mu se zahvali. On je pusti. Zove je da krenu. Razgledaju. Prem reši da pozove gdina Kapadiju koji je zadužen za njihov smeštaj, ali onda ugleda čoveka koji stoji s tablom na kome piše njegovo ime. Taj čovek im oboma poželi dobrodošlicu. Kreću.

Prem i Surbi uživaju u pogledu na grad, na putu do hotela, iz auta. Surbi je oduševljena, kaže da je grad prelep, ima lepih zgrada. Stižu pred hotel. Ona mu kaže da je uvek htela da ode a put s njim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site