Simar uspeva da nagovori Kusi da ne da svoj komad dragulja!

Indijske Serije

Simar -18.03.2016 – Simar uspeva da nagovori Kusi da ne da svoj komad dragulja!

By  | 

12595974_1002452533123983_384144370_nSimar uspeva da nagovori Kusi da ne da svoj komad dragulja!
Prevod čitateljka Anabela.Hvala!:)

Malti ima u rukama komadice dragulja, ona gleda u neku tacnu u kojoj vidi Kal Pisaj-a. I on sedi na nekom prestolu, na nekom mracnom mestu, on vidi Malti kroz neku posudu koju ima ispred sebe. On gurne ruku i unutra, i kada je izvadi, u ruci ima delove dragulja. On gleda delove dragulja koje drzi u rukama i zlobno se smeje. On zatim zacuje neki zvuk, i brzo poklopi ruke sa draguljima. Roli je u dnevnom boravku, zove Sida telefonom, ali joj se on ne javlja.

Ona je napeta: “Ne znam dokle ce trajati ovaj poslovni put, zasto se Sid ne vrati kuci? Ne javlja se ni na telefon, napeta sam. Sta se desava, nista ne razumem? (Ona zacuje plac neke bebe, zbunjena je). Glas bebe koja place? U kuci nema nikakve bebe, onda? Cuje se od vani, mozda se izgubilo dete u mraku, jadno. Verovatno je zabrinuto dete.”
Roli izadje na vrata kako bi proverila, vrata se zatvaraju za njom. Roli gleda u ulazna vrata kuce, i zapanjena je. Ona se zapita kako su se vrata zatvorila, pokusava otvoriti, ali ne uspeva. Doziva Simar, Staramajku, Djanvi, Kusi. Kusi se nadje u dnevnom boravku, zacuje Rolin glas. Roli glasno upita da li ima nekoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kusi: “Samo minut, snajko Roli. Odmah dolazim.”
Roli ceka da Kusi otvori vrata, medjutim, Kusi se priblizi vratima. Pokusava da ih otvori, ali ne uspeva, zatim obavesti Roli o tome. Roli joj zabrinuto veli da pokusa ponovo, Kusi joj kaze da ce odmah ponovo pokusati da otvori.
Kusi: “Snajka, vrata se ne mogu otvoriti!”
Ona dozove sve da brzo dodju. Simar, Staramajka, Prem i ostali dodju, Kusi im kaze da je Roli napolju, ona (Kusi) pokusava da joj otvori, ali vrata se ne mogu otvoriti.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site