Simar uspeva da nagovori Kusi da ne da svoj komad dragulja!

Indijske Serije

Simar -18.03.2016 – Simar uspeva da nagovori Kusi da ne da svoj komad dragulja!

By  | 

12084179_1002452633123973_1096399502_nKusi ih prkosno upita da li je zele ubiti. Kusi krene, ali se saplete, i na korak je da padne i na ostrom predmetu isece vrat, medjutim je Malti svojom magijom zaustavi u mestu. Kusi je zbunjena.
Malti: “Da sam zelela da te ubijem, zbog cega bih te spasila?”

Malti povuce rukom, i Kusi se ponovo uspravi. Kusi je zbunjeno upita kako to misli. Malti joj govori da u njoj vidi sebe, doda da sebicnost nije losa stvar. Kaze da iako ljudi to smatraju losim, njih dve moraju biti sebicne, radi svoje srece. Kusi je jos jednom u nizu pita kako to misli, a Malti joj kaze da je moze osloboditi, zatim upita da li je razumela. Kaze da ne samo nju, ucinice da i njen muz i njeno dete budu besmrtni, da ih nista ne moze povrediti, samo neka joj Kusi da dragulj. Nakon toga, Malti doda da ce njoj (Kusi) svet biti pod nogama. Kusi se necka, pita da li ce prevariti svoju porodicu ako joj ga da. Malti kaze da ne misli tako, to ne bi trebalo da bude pogresno jer ona to radi da bi pomogla svojoj porodici. Spasice ih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Staramajka je u svojoj sobi, ona vidi da u bokalu nema vode. Prokomentarise da nema vode, nije mogla ni juce da popije lek. Simar dolazi, obavesti je o dolasku novog pomocnika, kaze da se pojavio novi tracak nade. Staramajka veli da dok god su ujedinjeni, nece biti porazeni. Zatim izjavi da je zabrinuta za Kusi, jadnica ne moze prestati da brine. Kaze da je u njenim ocima videla tracak straha. Simar odgovori da kada covek upadne u te mreze straha i sumnje, postaje veoma tesko. Kaze da sumnja da bi Kusi u napadu svog straha, mogla da se povinuje Malti. Staramajka veli da joj trebaju pruziti ruku i drzati je za ruku. Simar veli da ce odmah porazgovarati sa njom, zatim krene iz sobe. Staramajka moli Mata Rani da ih sacuva i pomogne im u novoj nevolji.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site