Siročad - 57. i 58. epizoda - Šengul je trudna

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 57. i 58. epizoda – Šengul je trudna, a braća Eren su istjerana iz kuće!

By  | 

57: Dok braća Eren uživaju u bogatom životu koji imaju, Akif, koji je ostao bez ijednog novčića, svim lukarstvima traži načine da povrati nekadašnju moć.           

Dok se uzbuđenje novog semestra na Ataman koledžu povećava s novim studentima koji dolaze u školu, Omerova neupućena saradnja sa braćom i njegov arogantan stav dovode ih do toga da se nađu licem u lice s Asiye. Obračun na zabavi koju organizuju braća Eren u vili završava neočekivano. Ispostavi se da je šokantna djevojka koja se sviđa Oğulcanu Gönülova kći. Šengul je trudna šest mjeseci i niko ne zna da je  trudna. Ona krije to od svih.

58: Saznavši istinu o očevoj smrti, Berk se distancira od Doruka i njegov bijes prema njemu raste iz dana u dan. Dok pomoć Asiye, koja ne zna što učiniti nakon izlaska iz vile, dolazi s neočekivanog mjesta, Orhan, koji saznaje da je Šengul trudna, upada u veliku dilemu.

Madžid zbog scene sa novim vlasnikom kuće u kojoj žive braća Eren, napušta posao koji je zamalo sklopio sa Akifom koji se slučajno našao u njihovoj kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Čovjek koji je došao u kuću Eren je sin od Sevgi, Ahmet. On kaže da je ta kuća zapravo njegova i da je oni moraju napustiti. Omer, skupa sa svojim sestrama je u šoku kada to čuje. Akif kaze Omeru da im je rekao da ne mogu vjerovati Sevgi. Odlaze i pakuju kofere jer ih je Ahmet istjerao.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site