Siročad - 78. epizoda - Tolga odluči oženiti Zehru!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 78. epizoda – Tolga odluči oženiti Zehru!

By  | 

Tolga se sastaje sa Dorukom i Omerom i govori im da se spreme jer će večeras da ukradu Zehru. Omer i Doruk mu pomažu da osmisle plan kako to izvesti. Tolga im jasno daje do znanja kakav je taj čovjek s kojim Zehra danima oplakuje. Nakon što Tolga dođe u školu, saopšti Asiye i ostalima da će oženiti Zehru. To je šok za sve. Šengul doziva Orhana govoreći mu da im kuća gori. Dok je Susen u sobi sa Sarpom, dolazi Omer koji joj govori da su se nekad voljeli, šta joj se dešava. Asiye i Doruk su jedno pored drugog, napokon. Šengul odlazi do Gonul i baca kamenje na prozor. Nakon što se ponovo nastavi svađati sa Susen, Omer joj kaže da se ne petlja u njegove manire a Susen maše rukom Sarpu da ode iz sobe, da se sakrije. Omer je na pragu da sazna istinu u vezi svoje bake kada ga Seval pita odakle mu lijek njegove bake, a Omer joj kaže odakle joj to da je od nje jer nije ništa spomenuo da je njen lijek bio. Seval ga gleda zabrinuto. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site