Siročad - 84. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 84. epizoda!

By  | 

Sva djeca, pod vođstvom Šengul zasuču rukave kako bi preobrazili restoran koji im je Gonul ostavila u potpuno novo mjesto. Ogulcan, koji je duboko tužan zbog odlaska Afre, drži se svojih potpuno novih snova. Kako se važni događaji počinju odvijati na frontu Ahmeta i Suzan, Zehra je uvučena u neočekivanu situaciju u cvjećari u kojoj radi. Ajla čini potez koji će šokirati Akifa. Kafić Eren je zvanično otvoren. Porodica Eren slavi taj dan pozivajući i Berka.

Zehra završava u policijskoj stanici nakon što vidi da je kuća Erenovih prazna. Seval ugleda Ahmeta sa Suzan i prilazi im te ga pred svima posipa čašom vode. 

Asiye pita Doruka ko je Irem. Doruk se pravi da ne zna o kojoj Irem priča ali ga Asiye podsjeća da je to njegova bivša. Doruk se sad nalazi u nezgodnoj situaciji.

Nakon toga Doruk i Asiye provode prelijep dan skupa. Ahmet i Suzan takođe imaju zajednički ručak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site