Siročad - 90. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 90. epizoda!

By  | 

Susen plače jer shvata da više ne može kriti istinu. Nakon razgovora sa Oguldžanom istina izlazi na vidjelo. Ona priznaje Oguldžanu zašto se svađala sa Lejlom te da je krila ko je ubio Kadira. Oguldžan je u šoku. Sarp  podmeće Orhanu drogu i plaća čovjeka da mu postavi u njegov ormarić.
Orhan je u šoku kada ugleda drogu u ormariću. Pokušava uvjeriti policajce da to nije njegovo. Tada dobije otkaz na poslu. Susen koja je riješila da Tolgi ispriča istinu i moli Boga da joj Tolga oprosti,  neko udara  autom. Orhan je izuzetno ljut i ponižen zbog podmukle prevare koju je pretrpio. Sva djeca se ponovo okupljaju, ovaj put na događaju iznenađenja kako bi pomogli Bahar. Dok Elif sarađuje s nekim ko će razočarati Ajbike,  između nje i Berka i dalje su napeti odnosi iz dana u dan. 

Ahmet i Suzan odlaze na večeru gdje ih ugledaju Šengul i Orhan. Seval zatiče romantičan ručak svog bivšeg te pravi haos u kući. Nakon revije Asije podmeće nogu jednoj od učesnica revije i pravi scenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site