Siročad - 93. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 93. epizoda!

By  | 

Doruk i Asiye dijele romantične trenutke. On joj izjavljuje  ljubav dok mu Asiye stavi do znanja da je pretjerao sa komentarima. Ajbike koja je sa Berkom, dolazi u nezgodnu situaciju kada čuje da joj je majka došla kući i skriva Berka u ormar.
Policija dolazi i hapsi Omera, Oguldžana i Sarpa. Akif saznaje da je Seval ta koja je zvala policiju. Suzan dobija ponudu za brak od Ahmeta i jako je uzbuđena zbog toga. Seval saznaje za to i ne može podnijeti da ga izgubi, te odlučuje da ubije Suzan.
Sarp saznaje da je njegova majka podnijela prijavu. A svi u razredu saznaju da je Jasmin zaljubljena u Doruka nakon što pronađu pismo. Porodica Eren pravi koncert. A Omer  vidi Seval kada uzme pištolj  i uperi ga u Suzan te odmah trči prema njoj skupa sa Sarpom. Na kraju se čuje pucanj. Omer i Sarp su šokirani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site