Siročad - od 13. do 16. epizode

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 13. do 16. epizode

By  | 


Siročad – od 13. do 16. epizode
13:
„Sve što počinje lažima, završava se razočaranjem.”
Dok je Omer pod utiskom šoka koji je doživeo, Kadir traži lek kako bi se brinuo o svom bratu i izdržavao kuću. Suzan je napravila plan da se osveti Akifu. Harika poručuje svima da nikada neće prihvatiti da joj je Omer brat. Društvo nastavlja borbu za život crpeći snage iz odanosti koju imaju jedni prema drugima. Suzanin podmukli plan neočekivano dovodi Omera u veliku opasnost.
14: Suzan ostaje sa Omerom koji je u bolnici. Nakon velike svađe između nje i Orhana, Šengul napušta kuću. Dok Melisa podržava Kadira da završi školu, Doruk počinje da radi u Selimovom kafiću da bi bio sa Asije. Samo je pitanje vremena kada će Suzan prekršiti ugovor koji je potpisao Omer i pokušati da se poveže sa njim.
15: Harika uzima vazu iz sobe i namerno se udari po glavi kako bi za to okrivila Omera koji je šokiran ovim spletom događaja. Omer je primoran da se odbrani od napada sa svih strana. Akif i Nebahat upozoravaju Melisu da se kloni Kadira, ali ni ne znaju za Doruka i Asije. Akif sprovodi svoj podmukli plan za Suzanin bankrot. Tolga pravi plan da Asije dovede u tešku situaciju kako bi se osvetio Omeru i Kadiru.
16: Asije bez svesti odvode u bolnicu. Doruk tužan odlazi u bolnicu gde plače i priseća se njihovih zajednički provedenih trenutaka. Kadir čuje šta se dogodilo njegovoj sestri i odmah odlazi kod onog za koga sumnja da je kriv za njeno stanje. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site