Siročad – od 17. do 20. epizode

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 17. do 20. epizode

By  | 


Siročad – od 17. do 20. epizode

17: Kadir, koji se i dalje bori, ne gubi nadu u bolje sutra. Iako je za Omera krenulo vreme, suzama nema kraja.
18: Kadir u zatvoru dobija pismo od voljenih. U pismu mu poručuju da su od njega naučili da vole, da se ne plaše i da nikada ne gube nadu. Posebno mu se obraćaju Melisa i Doruk. Omer mu piše da misli da ih u životu očekuje nešto bolje. Dok Kadira održavaju Melisine reči, Omer iz nekog razloga plače.
19: Ajbike je srećna što će moći da pomogne braći, time što će davati privatne časove za novac. Tolga i Akif se sreću i razgovaraju o mogućnostima za njegovog oca. Akif poredi Doruka sa sobom iz mladosti. Doruk i Asije se sastaju u školi, ali ih problemi neprestano vrebaju. Ovoga puta je u pitanju Tolga. Kadir, koji je izašao iz zatvora, daje novac braći. Džemile nailazi kod Kadira i Asije, baš u trenutku kada broje novac.
20: Doruku pukne film i on odlazi u školu gde pita Asije zašto ga više ne voli. Ona okreće glavu od njega, ne želeći više incidente. Kadir i Omer na večeri pred svima poručuju da će od sada i njima sunce sijati. Ajbike je optužena za krađu narukvice u školi. Kadir poludi kada ugleda Tolgu i pritisne ga uza zid govoreći mu da ostavi Asije na miru. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site