Siročad - od 21. do 24. epizode

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 21. do 24. epizode

By  | 

Siročad – od 21. do 24. epizode

21: Kadir juri Džemile koja je ukrala torbu. Dorukov pokušaj da tajno pomogne Asije izaziva porast tenzija između njih dvoje. Šengul deluje brzo i započinje novi posao sa praktičnom idejom koja joj pada na pamet. Sada će sve krenuti u drugom pravcu. Porodica Eren je konačno postala gazda svog posla, ali stvari ne idu onako kako su se nadali. Akif je užasnut velikim iznenađenjem iz prošlosti.
22: Asije saznaje za Dorukovu nesreću i odmah beži u bolnicu. Šengul za sve kao po običaju krivi decu. Očigledno je da se Kanu sviđa Asije. Doruk postaje ljubomoran zbog njih dvoje.
23: Doruk je još uvek u bolnici. Asije mu odlazi u posetu. Kadir je hladan prema Melisi. Porodici ovoga puta gori kuća, a unutra je Orhan koji doziva upomoć, ali ga niko ne čuje. Harika krade iz butika ali za njeno nedelo ispašta Omer.
24: Činjenice koje je saznala o incidentu koji se dogodio njenom bratom stavile su Asije u ogromnu dilemu. Doruk je i dalje jako ljubomoran. Kadir guši Akifa. Melisa, koja želi da spreči Džemile da se približi Kadiru, smišlja plan. Doruk saznaje da mu Kan zapravo želi pomoći, a Harika ucenjuje Akifa. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site