Siročad – od 29. do 32. epizode

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 29. do 32. epizode

By  | 

Siročad – od 29. do 32. epizode

29: Kadir je saznao istinu o očevoj smrti, na Akifovim je vratima. Kan u okršaju između njih dvoje reši da pomogne ocu. Kadiru smrt oca jako teško pada, podrška mu je u tim teškim trenucima izuzetno potrebna. Akifa zgrabi za vrat i saspe mu u lice da je saznao celu istinu, da je on taj koji mu je ubio oca. Kadir odlazi nakon što je premlatio Akifa. Kan pomaže Akifu i zajedno kreću za Kadirom kako bi ga stigli i sprečili da doživi neku nesreću. Nažalost, Kadir doživi sudar na motoru prilikom kog umire.
30: Melisi je jako teško što je Kadir otišao pre nego što je video njenu poruku. Omeru je podjednako teško i učiniće sve da se otkrije uzrok Kadirove nesreće i da se krivci pronađu. Nebahat pokušava da smiri neutešnu Melisu. Životi Asije, Omera i Emela postali su veoma teški. Pre smrti, Kadir je napisao stvari koje će kupiti svojoj braći na svojoj listi obaveza. Nove cipele za Asiju, jakna koja će grejati Omera, Emel žudi za određenim desertom… 
31: Šengul je u šoku nakon što je videla slike Kadira na kojima je i Akif. Ona ukopča da su Melisa i Akif povezani sa Kadirovom nesrećom i šokirana je.
32: Doruk se priseća Melise. Tolga čuvši za prikupljanje novca za Omera bez oklevanja pomaže. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site