Siročad - od 63. do 66. ep. Emel napušta braću i odlazi u sirotište?!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 63. do 66. epizode – Emel napušta braću i odlazi u sirotište?!

By  | 

63: Omer drži Emel u naručju i plače. Ona dolazi k sebi a kola hitne pomoći su na putu. Ahmetov sin priznaje ocu da je udario dijete. Omer traži osobu koja je udarila Emel! Dok nesreća koja se dogodila Emel izaziva ozbiljnu paniku u obitelji Eren, obitelj Yılmaz također je zabrinuta za Sarpa.

64: Kada Asiye sazna da Omer ima krvarenje na mozgu, uplaši se. Pita doktora da li mu je ozbiljno stanje. Doktor govori da sumnja na izliv krvi u mozak. Asiye je u bolnici i čeka da Omera izvedu iz sale.
Tada Doruku koji je pored nje kaže da je sigurna da je Sarp to uradio dok se Šengul bori sa ženom za koju misli da je ona to uradila. Naravno, Doruk ne zatiče Sarpa na mjestu i nastavlja da sumnja na njega. Ahmet govori Sarpu da je policija na vratima te isplaniraju bijeg.

65: Asiye dolazi kući plačući i kaže kako je Ševal otišla. Šengul stoji uspravno bez obzira na to koliko je loše prošla. Gonul je ljuta. Asiye prihvata novac. Ostavlja ponos po strani kako bi spasila Omera. Govori Doruku da postoje stvari koje on ne zna.

66: Nakon sto se oporavila, vratila kući, Emel ponovo dovodi braću u stanje straha i nelagode nestankom iz kuće. Emel se ispovijeda ženi kojoj kaže kako se osjeća krivom za situaciju u kojoj se nalaze njena braća. Osjeća se kao da im je teret i pita da li ima mjesta u sirotištu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site