Siročad - od 67. do 70. epizode!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – od 67. do 70. epizode!

By  | 

67: Sevgi daje za pravo djeci da imaju normalan zivot ali je poslije toga očekuje težak dan. Neko će je pokušati ubiti. Asiye ne zaslužuje da je svi grde. Tetkina snaha i ne vidi koliko su loši postupci njenog sina, samo krivi Omera.

68: Kada Asiye sazna da Sevgi nije uzela Emel iz skole, ona i Omer počinju sumnjati da joj se nešto desilo. Odmah se bacaju u potragu za njom. Na zabavi se sprema spektakl kada se pojavi neko koga nisu očekivali.

69: Dok je Omer šokiran još jednom istinom koju je saznao o svom životu, Sarp, koji je bijesan, ne želi prihvatiti situaciju. Omer je saznao da je Ahmet njegov otac i dok pita Suzan je li to istina. Još jednom dovede se u stanje iz kojeg se jedva prvi put izvukao. Još jedna laž koju su mu skrivali svi. Dok Nebahat daje sve od sebe da drži Asiye podalje od Doruka, važni događaji se dešavaju na frontu Berka i Aybikea. Dok se Ahmet i Ševval spremaju da postignu svoje ciljeve, Yasmin je užasnuta prizorom koji vidi u vili.

70: Dok je Sevgi u životnoj opasnosti, Akif dobija sjajnu priliku koju nikada nije očekivao. Dok Dorukova strastvena ljubav prema Asiye razbjesni Nebahat, Tolga i Leyla donose radikalnu odluku o svojim životima. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site