Šivam gubi pamćenje!?

Indijske Serije

Mn 01.07.2016.,(2.sezona,56. epizoda),Šivam gubi pamćenje!?

By  | 

page 2Šivam gubi pamćenje!?

Еpizoda počinje kako glavna sestra kaže Šankaru/Šivamu da se spremi jer je otpušten iz bolnice i može da ide kući. Kaže mu da još uvek nije dobro i da mora da se pazi.Šivam se slaže.Sestra mu daje njegov novčanik.Šivam joj zahvaljuje i odlazi iz bolnice.

Nandini ulazi u bolnicu, dok Šivam izlazi.Abhayram dolazi kolima i gleda ih.Ključevi padaju iz Šivamovih ruku i on se savija da ih uzme.Nandinni ulazi u bolnicu i ne vidi ga.Šivam takodje nije video nju.Dokle Šivam hoda ulicom,Abhayram vozi brže i želi da ga udari autom, ali se Šivam spasi.Abhayram izlazi iz auta i izvinjava mu se.Šivam kaže da je njegova greška.Abhayram shvata da je Šivam izgubio pamćenje.Abhayram ga pita za porodicu.Šivam kaže da ima samo sestru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Abhayram razmišlja da se Šivam seća samo svog detinjstva.Abhayram se nudi da ga odveze kući.Šivam kaže da će otići sam.Abhayram mu kaže da ga pozove kad god mu zatreba.Šivam ga pita za ime.Kundan kaže Abhayram.Šivam mu zahvaljuje i oseća pospanost.Kundan razmišlja da je dobro što je Šivam izgubio pamćenje i traži svoju tašnu.Šivam uzima novac iz Kundanovog novčanika i razmišlja da mora da krade jer je izgubio pamćenje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site