Šivam priznaje Sudhi da je voli!

Indijske Serije

Mn 26.07.2016.,( 2. sezona, 79. epizoda ), Šivam priznaje Sudhi da je voli!

By  | 

pageŠivam priznaje Sudhi da je voli!

Еpizoda počinje sa Nandini koja prisustvuje kod Karuninih gostiju. Oni hvale Nandini i kažu joj da izgleda kao njena mladja sestra.Oni pitaju da li je ona 7, 8 godina starija od Krisha. Karuna kaže da nije i da je starija samo 3 godine.Susedi joj ne veruju.Krish dolazi.Nandini mu kaže da se ponaša normalno jer ih svi gledaju.Abhiram najavljuje igru ukojoj se testira privrženost parova.

Premalova majka kaže Sudhi da se spremi za posao jer je neko umro u haveli.Sudha se slaže.Šivam kaže Premalu da je dozivao Rasikino ime u snu.Premal mu kaže da ćuti i zove Rasiku.Rasika kaže da je spremna i da će doći u kaficu.Premal kaže da i on dolazi.Šivam razmišlja da ga uhvati danas.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dame kažu Nandini da stane na njihovoj strani. Nandini gleda u Krisha i staje na stranu dama.Abhiram im kaže da svako napiše šta mu se svidja kod svog supružika, a šta ne i da mu preda. Svi to čine.Abhiram ispušta Nandinin natpis namerno i menja ih.On kaže Triveni da pročita sve natpise.Triveni je drago i to čini.Triveni čita Nandinin natpis da njen muž voli muli ka paratha i da oni ne znaju njegov izbor. Krish kaže da je siguran da Nandini nije to napisala.Gosti cene Krisha što podržava svoju ženu.Nandini se smeje dok ga gleda.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site