Šivam se zaljubio u Sudhu?!

Indijske Serije

Mn 12.07.2016.,(2.sezona,66. epizoda), Šivam se zaljubio u Sudhu?!

By  | 

pageŠivam se zaljubio u Sudhu?!

Еpizoda počinje kako Nandini razgovara sa Dr. Amitom i pita ga da dodje da pregleda Karunu, jer je Krish mlad doktor i nema mnogo iskustva. Krish dolazi. Triveni viče na njega i kaže da ga žena ne poštuje.Nandini kaže da ga poštuje.Triveni kaže da je baš sada rekla da je on mlad doktor i da ne zna ništa.Nandini kaže da nije tako rekla.Krish kaže da on jeste mlad doktor i pita u čemu je problem.Triveni mu kaže da će postati veliki doktor jednog dana.

Abharyam predlaže Jagrata žene za Karunin rodjendan.Triveni se dopada ideja i kaže Nandini da ih pozove, jer ona ( Triveni) nema nikakvih problema sa Nandini.Ona joj kaže i da pripremi hranu za sve goste.Abhayram kaže Nandini da dolaze 60 do 70 gostiju i da pripremi hranu inače ne zna šta će biti sa njom.Nandini odlazi.Abhayram razmišlja da mora da pozove neke dame danas da pomere tlo pod njenim nogama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sudha kaže porodici da Premal nije došao kući cele noći i pita ih da li znaju gde je.Premalova majka kaže da on nije dete i da će se vratiti.Šivam menja svoju odeću i stavlja brkove.On kaže da može učiniti sve za Sudhu…On odvodi Premala kući i kaže da ga je neko pretukao i ukrao mu novac.Sudha donosi prvu pomoć.On traži od Sudhe čašu vode i kaže da mora na posao.Premalova majka ga pita za profesiju.Šivam kaže da je kuvar.Premal ga tera da ide i grub je prema njemu.Šivam kaže da radi za samo 1 000 Rs. Premalova majka je srećna i unajmljuje ga.Šivam je srećan i kaže da će pripremati ukusnu hranu.Sudha kaže Premalu da odmori.Šivam mu takodje to govori.Šivam kaže da je danas kročio u njenu kuću, a vrlo brzo će i u njeno srce.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site