Slatka osveta - Pelin je ljubomorna kada vidi Sinana sa drugom

Slatka Osveta - Tatli Intikam

Slatka osveta – 27. i 28. ep. – Pelin je ljubomorna kada vidi Sinana sa drugom ženom!

By  | 

27: Svi su očajni zbog Nazimove otmice. Pelin ne napušta Sinana ni na sekund. Bariš shvata da je Pelin uz Sinana. Pelin ipak ne govori istinu Barišu. Kafa Bariš shvati da ga laže, povrijeđen je. Pelin saznaje od Sinana uznemirujuću vijest o Barišu. Tenzije između Bariša i Pelin eskaliraju, neočekivaana bliskost između Sinana i Duygu raste. Da li će Pelin saznati za to?

28: Pelin je očajna kada vidi da Sinan ljubi drugu ženu. Čak iako pokušava to da prikrije, ljubomorna je. Ni ne sluša njegovo objašnjenje, misli da je zaista zaboravio. Grupa ljudi u crnom počinje kružiti oko Filiye. Pelin je uznemirena. Sinan dolazi zajedno sa tajnim prijateljem koga nije vidio godinama. Bariš ne sjedi skrštenih ruku. Siguran je da je Sinan umiješan u nešto loše. Čini sve kako bi to dokazao i iznio na vidjelo. Unajmi čovjeka da prati Pelin.
We don’t own this picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site