Slatka osveta - 29. i 30. ep. - Pelin i Sinan se mire - KRAJ SERIJE

Slatka Osveta - Tatli Intikam

Slatka osveta – 29. i 30. ep. – Pelin i Sinan se mire – KRAJ SERIJE!

By  | 

29: Kada Sinan na motoru ode u Barišov lokal, stvari se pogoršavaju. Ni Sinan ni Bariš ne žele da se povuku. Jedina stvar koja će spasiti Sinana je Pelinino svjedočenje. Ali Sinan želi da se pobrine za tu situaciju bez njenog svjedočenja. Ipak, Sinan i Pelin se nalatu na sredini testa u vezi njihove ljubavi. Šta će pelin da uradi? Da li će stati protiv Bariša da bi spasila Sinana?
30: Pelin je šokirana kada je Bariš zaprosi. Stigla je do kraja i mora da bira između razuma i osjećanja. Ova prosidba slomi Sinana. Nema namjeru da izgubi Pelin.

Čini sve da je vrati. Bariš čini sve kako bi izbacio Sinana iz Pelininog života. Duygu traži priliku da vidi Sinana. Pelin govori Sinanu da njihova ljubavna priča nije gotova, on veli da nikada ni neće biti gotova. Bulent ga pita šta je uradio kada je otišao da traži oproštaj od Pelin. Sinan je uplakan, ne želi da je izgubi. Ne zna kako da je zamoli za oproštaj. Pelin mu govori kako nikada neće zaboraviti kako je sjedala za svadbenim stolom dok joj se otac borio za život. Bariš huška Pelin protiv Sinana, kako je Sinan iskoristio njegovu sestru da bi mu se osvetio. Ipak, na kraju Pelin i Sinan se mire na mjestu gdje je njihova ljubav i počela.
We don’t own this picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site