Slatka osveta - Pelin govori Sinanu da se kaje zbog prošlosti

Slatka Osveta - Tatli Intikam

Slatka osveta – od 4. do 6. epizode – Pelin govori Sinanu da se kaje zbog prošlosti!

By  | 

Slatka osveta – Pelin govori Sinanu da se kaje zbog prošlosti

4: Konfuzija u vezi Filiya restorana je gotova Sinanovom odlukom. Restoran ima trećeg partnera: Džejdu. Tolgin povratak izaziva veliku zbunjenost. Da li će Pelin nastaviti da radi u restoranu? Da li će saznati ko joj radi iza leđa?
5: Pelin nema nigdje i svi su zabrinuti. Sumnjaju da je Sinan oteo. Sinan sjedi kraj pokvarenog auta dok kiša pljušti. Pelin se pita gdje je on, ne bi je valjda samu ostavio. Ulazi u kolibu i govori da će je vukovi pojesti ako izađe. Sinan sluša to i smije se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


6: Pelin i Sinan razgovaraju. Ona mu uplakana govori kako je bila mlada i da se kaje zbog svega što mu je uradila. Shvatila je grešku i pokajala se. Zašto se on tako ponaša sada kada je zreo i nije mlad toliko. On joj odbrusi da ga ne interesuje to što se ona kaje, ona ga krene ošamariti. Sinan je uhvati za ruku i govori joj da će joj slomiti srce. Ona veli da je to već učinio. Neka vidi sebe i svoje srce. Neka ga ne vodi bijes i osveta jer tako postaje loša osoba. Ode.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site