Smaragdni feniks 19. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Smaragdni Feniks - Zümrüdüanka

Smaragdni feniks 19. epizoda!

By  | 

Smaragdni feniks 19. epizoda!

Dok Serhat i Azimet drže pištolje uperene u Abasa, neko sasvim treći puca u njega, na iznenadjenje svih prisutnih. Azimet je u bolnici, kako bih joj se stanje stabilizovalo. Ona zove Deniz kod sebe u bolnici, a Zumrut shvata da nije dobrodošla, pa odlazi. Azimet insistira da Serhat ostane te noći sa njom. Da li je ovo njena nova zavera?Sa druge strane, Nevdžihan odvodi bebu u bolnici kako bih ga video ranjenji Abas.Ipak, Abas se budi i shvata da je sam u bolničkoj sobi.

Džanan je u vili i pokušava da izritira Suhandan.Abas izlazi iz bolnice kako bih spasio majku koja je kindapovana.Behram aga se vraća i izričito naredjuje muškim članovima svoje porodice da se odreknu devojke ( Suhandan).Serhad dolazi pred njim i kaže da ga je Suhandan za sve ovlastila, te da sada stoji pred najvećim partnerom firme.

Azimet govori Zumrut kako će do zadnjeg svog daha činiti sve da je razdvoji od Serhata. Zumrut vidi kako Deniz poljubi Serhata i to je slomi.
Sve epizode serije Smaragdni feniks

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno