Smaragdni feniks 20. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Smaragdni Feniks - Zümrüdüanka

Smaragdni feniks 20. epizoda! Išek je mrtva!

By  | 

Smaragdni feniks 20. epizoda
Prva runda napada Azimet i Deniz odmah ima efekta na vezu Serhata i Zumrut. Sa druge strane, ni Suhandan nije u boljoj situaciji od Zumrut. Ona je dosta maštala o sebi i Hamitu, a sadašnja tenzioja izmedju njih dvoje dosta utiče na nju. Suhandan ne želi da se vrati u vilu Demirkana,ali u razgovoru sa nekom osobom ona postaje zbunjena.

Sa druge strane, Hamit je odlučan da ne odustaje od Suhandan. Abbas želi da ponovo bude prihvaćen od ukućana Demirkan porodice.Suhandan, nakon što Hamit iz zarobljeništva se snadje i pozove je, odluči da pobegne sa njim, te to govori majci. Nevdžihan daje pištolj Abasu i pita ga da ubije Hamita. Abas se složi. Sa druge strane, Hamit se nalazi sa Suhandan i ona mu kaže da ne može otići sa njim nakon što zna da je ubio Išek. Serhan dolazi sa oružjem i želi se osvetiti zbog kćerkine smrti. Suhandan pokuša da ga spreči da to učini, a to čini i Zumrut. Hamit pokuša da pobegne. Serhat ga juri. Čuje se pucanj. Suhandan i Zumrut trče i zatiču oboje na podu bez svesti.

Sve epizode serije Smaragdni feniks

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno