Smaragdni feniks 22. epizoda!

Smaragdni Feniks - Zümrüdüanka

Smaragdni feniks 22. epizoda!

By  | 

Smaragdni feniks 22. epizoda!

Hamitova prva supruga dolazi kod Abasa i govori mu koliko je volela Hamita, da je želela samo jedno da on nju voli….Da ga on ( Abas ) nije ubio pobegao bi sa njegovom kćerkom ko zna gde. Ona mu kaže da se sada oslobodila i da konačno živi, te baca burmu. Meliha i Latif se vere.

Abas počinje da razmišlja o Džanan.Zumrut tokom noći oseti jake bolove. Serhat je odvodi doktoru. Doktor pregleda Zumrut, kaže da je u pitanju mala cista i da će je odmah operisati, operacija nije rizična. Serhat veruje doktoru jer je stari kućni prijatelj.Da li Serhat greši?

 

Sve epizode Smaragdni feniks

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site