Somija ošamari i izgrdi Varuna!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 673. epizoda!Somija ošamari i izgrdi Varuna!

By  | 

Shakti – 4. 1. 2019. – Somija ošamari i izgrdi Varuna!

Prevod: Maya.

Somija pita Prito gde stoji med. Prito obriše suze i veli da će joj doneti med. Somija joj priđe zabrinuto i pita šta je bilo. Prito joj kaže da ju je njen (Somijin) svekar raznežio. Harman dođe tu, skrene s teme i ode da jede. Balvinder i Viren misle da uzmu novac od Varuna i pitaju ga kad dođe, ali on sedne iznerviran i odgovara da nema ništa. Predloži im da rade kao radnici. Viren i Balvinder ga poslušaju i dođu kod ostalih radnika da rade. Viren ugleda svog brata, dotrči do njega i krene da mu se izvinjava. Ovaj odbija da mu oprosti i gurne ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Viren padne na sred ulice. Brat se zabrine za njega i odluči da ga povede sa sobom kući. Biđi baca voće i povrće (ono što je Somija dala Surbi) u kantu za smeće i kaže sinu da im donese novo, sveže voće i povrće. Somija zove Surbi da je podseti na lekove. Surbi se nasmeje vedro i potvrdi. Onda kaže svojoj baki kako Somija uvek brine i misli o njoj. Somija kaže Harmanu da ide odneti Surbi slatkiše (saunt ka ladoo) i pođe.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site