Spone ljubavi 10. epizoda! Tiao preti Helo! Fausto se budi iz kome!

Brazilske serije

Spone ljubavi 10. epizoda! Tiao preti Helo! Fausto se budi iz kome!

By  | 

Spone ljubavi 10. epizoda! Tiao preti Helo! Fausto se budi iz kome!

Magnólia sazna da su Pedro i Helô zajedno. Helô sazna da je Letícia hospitalizovana. Mag optuži Fausta da je razdvoio Pedra i Helô. Letícia se boji da će je Tiago napustiti. Helô je uz kćer. Luciane garantuje Hérculesu da će biti novi gradonačelnik Sao Dimasa. Augusto daje iskaz i kaže policiji da mora dokazati da je on kriv. Élio kaže Augustu da su njegove novine odbile podržati njegovu kampanju za gradonačelnika.

Letícia se veseli jer se majka vratila. Ciro otkrije da mu je Fausto platio da se oženi Vitórijom. Tiao govori Helô da zaboravi Pedra. Preti joj. Jéssica ukrade Letícijin nakit. Helô kaže Yari da se boji muževe reakcije. Fausto se budi iz kome,a Pedro pokušava razgovarati sa njim. Amaro kaže Eliju da napiše članak o Faustu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!