Spone ljubavi 100. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Spone ljubavi 100. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 100. epizoda!
Laura pozove Pedra da se sastanu. Gledson, Robinson i Jader vraćaju se u Mileidinu kuću. Mileide optuži Jadera da je oženjen. Gledson kaže Robinsonu da je našao ljubav. Salete primeti da je Wesley zaljubljen.
Elio želi napraviti još jednu DNK analizu. Ana Luisa kaže bratu da je drugi nalaz bio negativan. Tiago prizna Leticiji da ga je poljuljao Isabelin povratak. Laura moli Pedra da se sastanu, a Helo je ljubomorna. Ruty nađe Magnoliju kako spava u Giginom wellnessu. Laura sazna da joj je mama doživela saobraćajnu nesreću i otkazuje susret s Pedrom. Laura govori Tiau da se vraća u Luandu. Tiagu je laknulo zbog negativnog nalaza DNK.

Magnolia sretne Silviju u crkvi, nudi joj se da živi s njom. Silvia je odbije. Salete doživi uspeh nakon mitinga. Helo potvrdi Leticiji da je trudna. Leticia je nesigurna u vezi s Tiagom. Pedro joj kaže da ne bude tužna. Ona nazove Tiaga i shvati da je u Sao Paulu. Tiago tvrdi da je Marina Isabela.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site