Spone ljubavi 109. epizoda!Pedro i Helo se pomire.

Brazilske serije

Spone ljubavi 109. epizoda!Pedro i Helo se pomire.

By  | 

Spone ljubavi 109. epizoda!Pedro i Helo se pomire.
Ciro nagovori Magnoliju da razgovraju. Flavia moli Mileide da joj gata. Mileide joj kaže da ostvari ljubavnu vezu s Misaelom. Gledson odlazi Wesleyu na crpku, ali razočara se kad ga ugleda sa sinom. Pedro i Helo se pomire.

Salete poseti Gustava u bolnici. Antonio savetuje Leticiji da se zbliži s Marinom. Augusto vidi Saleteinu sliku s Gustavom u bolnici i zabrine se. Tiago kaže Antoniju da ga je Marina poljubila. Leticia odlazi na masažu k Marini i pozove je k sebi na večeru. Wesley pozove Gledsona da izađu. Tiago nazove Leticiju, a Marina se javi. Juninho pokaže Alineine slike Yari i Misaelu. Antonio kaže Leticiji da zaboravi ono što joj je savetovao i da se ne zbližava s Marinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *