Spone ljubavi 118. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 118. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 118. epizoda!
Aline preti Magnoliji pred Tiaom. Augusto upozna Salete sa svojim prijateljem Leom. Silvia poželi sinu svu sreću na novome poslu. Ciro počinje raditi kao vozač. Tiao nagovori Aline da ne prijavi Magnoliju. Aline glumi žrtvu, a to razljuti Magnoliju. Aline joj preti pred Tiaom. Inspektor ispituje Aline.

Tiago sanja Marinu i uznemiri se. Tiago odluči otputovati, a Leticiji je to čudno. Vitoria pokušava umiriti svoj strah da će je Augusto ostaviti. Edu govori Marini da Tiago odlazi na put. Marina traži slobodandan kako bi hitno otputovala. Helo predlaže da se s Pedrom nađe u Riju, ali odustane od toga kada sazna Pedrov plan s Laurom i Estelinhom. Laura optuži Helo da ga emotivno ucenjuje. Tiago odlazi u Curitibu i nazove Leticiju da je stigao u hotel. Marina se pojavi u njegovoj hotelskoj sobi. On je izbaci. Tiago pokušava naći Isabelinu tetovažu na Marininom telu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site