Spone ljubavi 120. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 120. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 120. epizoda!
Yara savetje Helo da kaže Pedru da je trudna. Ana Luisa čuje Elija kako prebacuje Misaelu njegovu zaljubljenost u Flaviju. Elio kaže Ani Luisi svoja poslednja otkrića u vezi s Tiaom i Magnolijom. Tiao napušta bolnicu. Magnolia ga prati kući.

Pedro moli Lauru da ostavi Estelinhu s njim dok je ona u Luandi. Tiao ponižava Magnoliju, a ona u jadu plače. Yara i dalje govori Helo da mora reći Pedru da je ponovo trudna. Ciro kaže Yari da bi voleo vratiti vreme i ponovo biti s njom. Tiago kaže Marini da će reći Leticiji za njih dvoje. Antonio govori Leticiji da je Marina na putu. Leticiju to zaintrigira. Marina pokušava odvratiti Tiaga od toga da sve kaže Leticiji.
Marina javi Thaisi da će uzeti još dva slobodna dana. Leticia odlazi u Curitibu Tiagu. Helo pokušava odvratiti kćer od tog nauma. Pedro se vraća u Sao Paulo, a Helo se iznenadi jer je došla i Estelinha.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site