Spone ljubavi 121. epizoda! Leticia traži razvod.

Brazilske serije

Spone ljubavi 121. epizoda! Leticia traži razvod.

By  | 

Spone ljubavi 121. epizoda! Leticia traži razvod.
Tiago je očajan zbog Leticijinog dolaska u Curitibu. Vodi je u restoran i krišom šalje poruku Marini. Helo se zbliži s Estelinhom. Tiago je nemiran i pokušava dobiti na vremenu. Marina pročita njegovu poruku. Helo lakne jer je Laura ostala u Luandi. Tiao iznosi Ramiru svoju strategiju protiv Magnolije. Leticia otkrije da je Tiago bio u hotelu s Marinom i posvađa se s njim. Tiago joj želi sve objasniti, ali ona pokupi svoje stvari i ode.

Leticia ugleda Marinu na recepciji i ošamari je. Tiago pokušava obuzdati Leticiju, ali ona ulazi u taksi i odlazi. Tiago odvuče Marinu u sobu i kaže joj da je on u vezi, a ona nije. Leticia nazove mamu. Helo je očajna zbog kćerkinog stanja. Yara kaže Pedru da je Helo nesigurna u vezi s njegovim odnosom s Laurom. Pedro dovede Estelinhu u Sao Dimas. Helo padne i uplaši se da je ponovno izgubila dete. Leticia traži razvod.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site