Spone ljubavi 124. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 124. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 124. epizoda!
Laura kaže da je došla u Brazil na Pedrov poziv. Luciane sumnja u Laurine namere. Helo kaže Pedru da mu više ne veruje. Tiago želi razgovarati s Marinom. Kaže joj da nije kriv za Isabelin nestanak. Marina mu ne veruje.

Yara kaže Helo da prizna Pedru da je trudna. Juninho prebacuje majci jer se upustila u vezu sa Cirom. Leticiji nije dobro. Edu misli da je trudna. Leticia se boji te mogućnosti. Magnolia kaže Gigi da želi prekinuti Tiaove ucene. Tiago dolazi pijan kući. Pedro poziva Lauru da radi u njihovoj tvornici. Magnolia moli Marinu za pomoć da dokažu da je Tiao ubio Isabelu i Zelita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site