Spone ljubavi 125. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 125. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 125. epizoda!
Magnolia moli Marinu da pred Tiaom glumi Isabelu. Leticia moli Edua da kupi još jedan test na trudnoću kako bi bila sigurna da li je trudna. Leticia je tužna nakon što se pokaže da nije trudna. Edu je uz nju. Laura želi razmisliti o Pedrovoj ponudi da radi u tvornici. Marina odluči pomoći Magnoliji. Sueli moli Salete da vrati Gustava na posao. Ciro večera s Yarom i mamom.

Vitoria je tužna jer ne zna ko je Caiov otac. Estelinha usred noći dolazi kod oca u krevet. Helo nazove Pedra. Laura ulazi u Pedrovu sobu i Helo primeti da Pedro nije sam. Luciane upozorava Pedra na Laurine namere. Aline slika Tiaa u krevetu i šalje ih Magnoliji. Magnolia pogleda slike i zarekne se na osvetu.
Pedro i Helo se posvadjaju zbog Laure. On je uverava da želi biti uz kćerku. Tiago moli Helo da mu pomogne da se pomiri s Leticijom. Laura odluči ostati u Brazilu. Marina kaže Tiau da je ona Isabela.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site