Spone ljubavi 126. epizoda! Helo uhvati Pedra s Laurom.

Brazilske serije

Spone ljubavi 126. epizoda! Helo uhvati Pedra s Laurom.

By  | 

Spone ljubavi 126. epizoda! Helo uhvati Pedra s Laurom.
Marina optuži Tiaa za Zelitovu smrt. Pedro se raduje Laurinoj odluci da ostane u Brazilu. Tiao okrivljuje Tiaga za Zelitovu smrt i kaže da mu je on samo pomagao. Tiago sazna da je Leticia u bolnici. Tiao se seti da bi Marinu mogli zatvoriti jer se lažno predstavlja. Tako bi on i Tiago bili oslobodjeni krivice.. Marina govori Magnoliji da ne bi trebala obrisati video koji je kompromitira.

Yara se brine jer Ciro radi noću. Antonio poljubi Jessicu. Jader odluči biti s Ruty Raquel, a Mileide glumi da je ravnodušna. Cira opljačkaju. Helo savetuje Tiagu da se udalji od Leticije. Pedro kaže da će Laura preuzeti vođenje tvornice. Luciane se ta vest ne sviđa. Ciro je očajan zbog pljačke.

Magnolia je napeta zbog Tiaovih i Marininih pretnji. Laura i Pedro se prisećaju prošlosti, poljube se i provedu noć yajedno. Leticia moli Helo da kaže Pedru da je trudna. Ana Luisa kaže da je spavala s Estelinhom. Helo uhvati Pedra s Laurom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site