Spone ljubavi 127. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 127. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 127. epizoda!
Laura kaže Helo da će se boriti za Pedra. Pedro razgovara sa Zuzom. Leticia se brine za majku. Yara teši Helo. Mileide pokušava nagovoriti Robinsona da se vrati u politiku. Salete se s tim ne slaže. Antonio kaže da je Tiago zaslepljen Marinom. Salete odabere Leov projeakt. Tiao iznenadi Marinu u njenom stanu i preti joj. Gigi se ne sviđa igra koju Magnolia igra s Tiaom.

Tiago odlazi Marini i vidi da joj Tiao preti. Helo kaže Leticiji da se posvađala s Pedrom. Laura izjavi ljubav Pedru. Tiago upada u Marininu sobu i iznenadi Tiaa. Tiao odlazi. Tiago i Marina ostaju zajedno. Pedro kaže da ne želi biti s Laurom. Ciro je tužan jer je istraga protiv Magnolije stala.

. Ana Luisa i Elio se pomire. Tiago razmišlja o Marini i misli da je zaslepljena njime. Salete strepi zbog Gustavovog povratka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site