Spone ljubavi 130. epizoda!Pedro sazna da je Helo trudna!

Brazilske serije

Spone ljubavi 130. epizoda!Pedro sazna da je Helo trudna!

By  | 

Spone ljubavi 130. epizoda!Pedro sazna da je Helo trudna!
Pedro govori Helo dazna da ona od njega nešto skriva. Luciane želi reći Lauri da će Pedro prenoćiti u galeriji. Helo razmišlja hoće li reći Pedru za trudnoću. Misael i Yara pokušavaju uveriti Aline da se udalji od Magnolije i Tiaa. Leticia želi da joj Tiao kaže zašto prezire svoju biološku decu. Tiao obeća Flaviji novac. Tiao naredi Vanessi da ga uplati Flaviji. Pedro sazna da je Helo trudna. Pokušava razgovarati s Anom Luisom.

Tiao spava u bolnici i stoji kćerci na raspolaganju. Elio moli prijatelja da uđe u Tiaov mobilni tel. Misaelu se ne sviđa Flavijin posao.

Pedro i Helo razgovaraju. On joj kaže da je saznao da je trudna. Ona se opravdava, a on se ne miri s tim da ga je gurnula u stranu. Vitoria moli Augusta da je otprati u kliniku za odvikavanje. Veštaci utvrde da je Beth ubijena. Tiao shvati da nema njegovog tel.. Preti upravniku bolnice. Salete otkrije da ju je Gustavo ostavio na Lucianin nagovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *