Spone ljubavi 131. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 131. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 131. epizoda!
Mag napušta stan i nosi sa sobom muževljev pištolj. Pedro govori Estelinhi da će dobiti brata. Elio jedva čeka video iz Tiaovog telefona. Xande uspeva doći do sadržaja. Magnolia ulazi u Eliov stan, nalazi tel.i shvati da Elio još nije proširio sadržaj. Napadne Elija, ali ne shvata da je kamera na laptopu uključena. Magnolia uništi Tiaov tel. i reši se dokaza. Vitoria razmišlja kako bi mogla saznati šta se dogodilo na Venturinijevoj zabavi.

Laura je napeta zbog Heloine trudnoće. Yara savetuje Helo da oprosti Pedru. Laura razmišlja o povratku u Luandu. Pedro je zamoli da ostane.

Pedro i Ana Luisa dolaze u Eliov stan i nalaze ga mrtvog. Uzdrmana Ana Lu uzima njegov laptop za uspomenu na njega. Inspektor dolazi u Tiaov stan i moli ga da pođe s njim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site