Spone ljubavi 132. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 132. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 132. epizoda!
Mag govori inspektoru da je sinoć izašla i ostavila Tiaa da spava. Inspektor kaže da su našli Tiaov pištolj i uhapse ga. Tiao uoči Magnolijinu sreću zbog toga. Flavia je neutešna. Razmišlja da Tiau vrati novac, ali Antonio i Salete je odvrate od toga. Tiao govori da je Magnolia ubila Elija. Augusto je siguran u to. Helo i Luciane teše Anu Luisu. Laura i Tiago se zbližuju, žele jedno drugome sreću.

Luciane drži palčeve Pedru kako bi se vratio Helo. Tiao ide u pritvor i kaže da će ga advokati izvući. Magnolia moli Gigi da laže policiju. Ruty Raquel razmišlja o tome da iznova osvoji Antonija. Bruno dolazi u Brazil i potraži Jessicu. Olavo govori Gigi da ne laže kako bi pomogla Magnoliji.

Silvia kaže Vitoriji da obožava svoje unuče. Bruno izjavi Jessici ljubav. Tiago se čudi što Marina oplakuje Elija, Isabelinog najboljeg prijatelja. Magnolia se raduje što ne žele pustiti Tiaa na slobodu. On shvata da će morati provesti noć u pritvoru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site