Spone ljubavi 133. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 133. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 133. epizoda!
Tiago ne veruje Marininoj priči zašto oplakuje Elija. Yara i Ciro pomažu Aline. Vanessa govori Pedru i Olavu o Valdiru. Antonio pati zbog Leticije. Estelinhi nedostaje baka. Luciane kaže Lauri da se uzalud trudi oko Pedra. Vanessa odluči dati otkaz. Magnolia slavi Tiaov pritvor. Ruty moli Brunu da osvoji Jessicu kako bi joj se vratio Antonio. Zuza je tužna zbog Eliove smrti.

Misael ne želi da se Aline vrati kući. Laura nudi pomoć Pedru, ali on joj ne da da učestvuje u njegovom životu. Ona preti da će otići. Tiago je uveren da je Marina zapravo Isabela. Luciane nagovori Anu Luisu da otvori Eliov laptop.

Ciro se zarekne da će osvetiti Beth.Tiago poseti Leticiju u bolnici, a Antonio ga izbaci. Antonio joj nosi cveće. Luciane nalazi Carmemino pismo i sliku na kojoj su Ciro i Magnolia zajedno. Ana Luisa i Pedro gledaju video kako je Elio ubijen.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site