Spone ljubavi 134. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 134. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 134. epizoda!
Pedro umiruje Anu Luisu. Luciane otkrije da je Hercules znao zašto je Carmem mrtva. Gigi i Olavo se poljube. Ana Luisa odlazi baki i nazove je ubicom. Pedro dolazi i sprečava Anu Luisu da ne napadne Magnoliju. Vitoria gleda popis zvanica na Venturinijevoj zabavi. Leonardo poljubi Salete pred Keilom. Salete zamoli Keilu da nikome ne govori o tome.

Leo nazove nekoga i kaže da će Salete morati napustiti mesto gradonačelnice. Gustavo ga gleda i zaintrigira se. Tiago se gnuša nakon čitanja Carmeminog pisma i odlazi ocu. Optuži ga da je kukavica.
Gigi kaže da nije lagala tokom iskaza, a Magnolia joj kaže da je glupa. Ana Luisa i Pedro predaju laptop inspektoru. Gustavo kaže Flaviji da misli da Leo kuje neki plan. Flavia misli da je Gustavo ljubomoran. Bruno zove Jessicu da izađu. Robinson kaže Ruty da će Jessica izaći s Brunom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site